Directia de Sanatate Publica a Judetului Calarasi

Denumire organizaţie:  Directia de Sanatate Publica a Judetului Calarasi

Număr înregistrare*: 880/18.07.2006

Secretariat DSP: 0242-311462, fax: 0242-312680, email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Descrierea activităţii partenerului*:

1. In domeniul supravegherii si controlului bolilor: participa la functionarea retelei nationale de supraveghere a bolilor transmisibile (inclusiv infectia HIV/SIDA); colecteaza si analizeaza, verifica si gestioneaza datele privind bolile transmisibile de la toate sursele existente in teritoriu; supravegheaza modul in care medicii de familie efectueaza colectarea si transmiterea datelor necesare supravegherii bolilor transmisibile (inclusiv infectia HIV/SIDA).

2. In domeniul educarii/informarii/comunicarii: dezvolta la nivel local programe de promovare a sanatatii si educatie pentru sanatate; elaboreaza proiecte in parteneriat cu autoritatile locale, reprezentantii in teritoriu ai altor ministere, organizatii neguvernamentale si reprezentante internationale, in vederea solutionarii problemelor comunitare; furnizeaza servicii de formare in educatia pentru sanatate; elaboreaza/editeaza/asigura multiplicarea de materiale publicitare specifice.

Experienta relevanta a partenerului pentru domeniul proiectului*: Campanie de informare si sensibilizare pe problematica HIV/SIDA prin sesiuni de informare a personalului specializat din primarii si comunitati locale (medici, psihologi, asistenti sociali, persoane cu atributii de asistenta sociala, etc.) in vederea promovarii incluziunii sociale a celor afectati si imbunatatirea serviciilor pentru aceste persoane. Proiectul s-a desfasurat in parteneriat cu Fundatia Romanian Children's Appeal si a fost finantat de Guvernul Republicii Irlanda prin departamentul Development Cooperation Ireland. Bugetul a fost gestionat de Fundatia romanian Children's Appeal. Finantarea a fost obtinuta in anul 2004.

Activitatea/activităţile din cadrul proiectului în care este implicat*:

1. Identificarea  si convocarea  participantilor la cursurile de  informare pe problematica HIV/SIDA si a comunicarii eficiente cu pacientul.

2. Stabilirea locatiei desfasurarii sesiunilor de lucru de 2 zile.

3. Activitati organizatorice, administrative si logistice legate de desfasurarea seminariilor.

4. Distribuirea de materiale informative.

Tipul partenerului*: Partener naţional

Regiune/Ţara*: Sud-Muntenia

ALTE INFORMATII:

An 2:
Număr mediu de angajaţi: 67
Profitul sau pierderea net(ă) a exerciţiului financiar (conform bilanţ): 4595000 ron

An 1:
Număr mediu de angajaţi: 67
Profitul sau pierderea net(ă) a exerciţiului financiar (conform bilanţ): 11412977 ron
 

Contact

Adresa:
Adresa: Strada.Ing.Vasile Cristescu nr. 6, sector 2
Oras: Bucuresti
Email:

rca.romania@yahoo.com, rca.romania@gmail.com>

Telefon:

Telefon: 0374.049.900

Numărul de fax: Fax: 0374.091.668
   
  http://www.rcaposdru.ro, http://www.fundatiarca.ro